Edit Content

Hakkımızda

FUE (Follicular Unit Extraction) saç ekimi tekniği konusundaki uzmanlığıyla tanınan Dr. Gülşah Uslu Yunusoğlu, kişiselleştirilmiş ve güvenilir bir sağlık deneyimi sunma misyonuyla çalışmalarını sürdürmektedir.

İletişim

Saç Ekimi

Saç ekimi ile özgüveniniz geri gelsin!

Saç ekimi, günümüzde giderek artan bir popülariteye sahip olan ve saç dökülmesi veya kellikle mücadele eden bireyler için sunulan etkili bir tedavi yöntemidir. Bu işlem, genellikle kişinin kendi başının arkasından alınan sağlıklı saç foliküllerinin, saçın inceldiği veya döküldüğü bölgelere nakledilmesini içerir. Bu yöntem, FUE (Follicular Unit Extraction) gerçekleştirilir. Bu teknikde doğal görünümlü ve kalıcı sonuçlar sağlama amacı taşır.

Saç ekimi operasyonları, deneyimli uzman Op. Dr. Gülşah Uslu YUNUSOĞLU ve saç ekimi konusunda eğitim almış sağlık profesyonelleri tarafından steril ve donanımlı kliniğimizde yapılır. Operasyon öncesi, hastaların saç yapısı, saç dökülmesinin derecesi ve genel sağlık durumu gibi faktörler detaylı bir şekilde değerlendirilir. Bu değerlendirme, en uygun tedavi planının oluşturulmasını sağlar.

Operasyon sonrası, hastalar genellikle kısa bir iyileşme sürecinden geçerler. İlk birkaç gün saç ekimi sonrası 10-30 günler arası şok dökülme dediğimiz fizyolojik süreçte ekilen saçların bir kısmı yada tamamı dökülür. 3-4 ay sonra minik tüyler çıkmaya başlar. 10 -12 ay sonra saç ekim işleminin sonucu net olarak görülür.

Saç ekimi, sadece estetik bir iyileştirme sağlamakla kalmaz, aynı zamanda kişinin özgüvenini ve sosyal etkileşimlerini olumlu yönde etkileyebilir. Günümüzde saç ekimi, genellikle erkekler için tercih edilen, etkili ve güvenilir bir çözüm yolu olarak kabul edilmektedir.

afyon saç ekimi