Edit Content

Hakkımızda

FUE (Follicular Unit Extraction) saç ekimi tekniği konusundaki uzmanlığıyla tanınan Dr. Gülşah Uslu Yunusoğlu, kişiselleştirilmiş ve güvenilir bir sağlık deneyimi sunma misyonuyla çalışmalarını sürdürmektedir.

İletişim

PRP

PRP Terapisi: Kendi Kanınızla Yenilenme Zamanı

PRP (Platelet Rich Plasma) terapisi, vücudun doğal iyileşme ve yenilenme sürecini hızlandıran, kendi kanınızdan elde edilen bir tedavi yöntemidir. Bu terapi, özellikle cilt yenileme, saç dökülmesi tedavisi alanlarında popülerdir. PRP, kişinin kendi kanının bir miktarının alınması ve bu kanın özel bir işlemden geçirilerek trombosit (platelet) açısından zengin bir plazma elde edilmesi prensibine dayanır. Elde edilen bu zenginleştirilmiş plazma, daha sonra tedavi edilecek bölgeye enjekte edilir.

Cilt yenileme ve anti-aging uygulamalarında PRP, cildin doğal kolajen üretimini teşvik eder, cilt elastikiyetini artırır ve ince çizgiler ile kırışıklıkların azalmasına yardımcı olur. Ayrıca cilt lekeleri ve yara izleri gibi sorunların tedavisinde de etkilidir, cilde daha genç, canlı ve parlak bir görünüm kazandırır.

Saç dökülmesi tedavisinde ise, PRP saç köklerini güçlendirir, saç dökülmesini azaltır ve saçın daha sağlıklı büyümesine katkıda bulunur.  PRP, hasar görmüş dokuların onarılmasına yardımcı olur.

PRP terapisinin, yan etki riski yoktur çünkü kişinin kendi kanı kullanıldığı için alerjik reaksiyon riski yoktur. Tedavi sonrası 12 saat süreyle saçlı deri su ve losyon, sprey, saç şekillendirici gibi ürünler  ile temas ettirilmemelidir. Prp tedavisi kellik için çözüm sağlamaz, bu konuda saç ekimi etkili bir yöntemdir. Prp tedavisi ile hedeflenen saçlardaki dökülmenin yavaşlatılması ve saça hacim kazandırmaktır. Bu yöntem, sağlıklı ve doğal bir görünüm kazanmak isteyenler için ideal bir seçenektir.

afyon saç ekimi